Szálláskatalógus 2017 és a honlap szálláshely anyagának frissítése

A 2017-es szálláskatalógus anyagának összeállításához folyamatosan várjuk az abban megjelenni kívánó szállástulajdonosok jelentkezését. A megjelenéshez szükséges nyomtatványok letölthetők innen, majd kitöltés és aláírás után e-mailben, személyesen vagy postai úton kérjük hozzánk visszajuttatni szíveskedjenek. Az eddig megjelent szállásadók- a honlapon és a katalógusban megjelentek is – e-mailben is kapnak értesítést az újabb megjelenés lehetőségéről, és ezúton is szeretnénk felhívni az új hirdetők szíves figyelmét is erre a lehetőségre. A szálláskatalógus 2017 kiadvány felkerül a turisztikai honlapra is letölthető formátumban decembertől. A honlapos megjelenés továbbra is ingyenes, a kiadványban történő megjelenési lehetőség költségét a tájékoztató levél tartalmazza.

A szálláskatalógus december első hetében készül el, hogy az első külföldi turisztikai kiállításokra és vásárokra el tudjuk küldeni.

Szálláskatalógusba való jelentkezés határideje: október 15.

Honlapos megjelenéshez való jelentkezés: december 6.

Szíves együttműködésüket mielőbb várjuk és előre is köszönjük!

Adatlap kereskedelmi szálláshelyek részére 2017
Adatlap magánszállások részére 2017
Tájékoztató levél kereskedelmi szálláshelyek részére 2017
Tájékoztató levél magánszállások részére
——————————————————————————————————————————————————————————–

Sokszínű információ minden érdeklődőnek minden témakörben egész évben. Szállás, étkezési lehetőségek, programajánlatok, közlekedési információk, tájékoztatás egyéb szolgáltatásokról Zamárdiból és az országból. Irodánkban több hasznos kiadvány, prospektus található az ország különböző területeiről.

Nem tartozik a tevékenységi körünkbe: – szállásközvetítés – külföldi szállás, utazás szervezése, értékesítése – pénzváltás

Ajándéktárgyak vásárolhatók irodánkban:

Zamárdi története képekben 2.000 Ft
Zamárdi antológia: 2.000 Ft
Orgona CD-k: 2.000 Ft

galléros póló színes logóval, T – pólók és ujjatlan pólók Zamárdi a Balaton szíve logóval több színben és méretben, kulcstartó, hűtőmágnes, névjegykártya tartó, baseball sapkák, strandtáska, bögrék, esernyő, toll+kulcstartó készlet

Színes vagy fekete-fehér fénymásolás,szkennelés, nyomtatás: 25 Ft/oldal

Sziget, Strand, B.my. Lake fesztivál jegyárusítás:

Irodánkban lehetőség van a fesztiválokra napijegyet, bérleteket vásárolni.
Fizetni: bankkártyával, készpénzzel, SZÉP kártyával, utalványokkal is lehetséges.
(Jegyárakról, fizetési lehetőségekről, programokról részleteket az adott rendezvény honlapján találnak.)

Horgászjegy (területi jegy) értékesítéssel bővítette irodánk a szolgáltatásait. A vásárláshoz szükséges az állami horgászjegy!!

Hűséges vendég

Ajándékozzuk meg oklevéllel, virágcsokorral és egy kis ajándékcsomaggal idén is Zamárdi hűséges vendégeit! Várjuk azon kedves szállásadók jelentkezését, akiknek vendégei 5, 10, 15, 20, 25… vagy még régebb óta hűségesen visszatérnek városunkba. Az ajánlólap a Tourinform irodában átvehető.

Zamárdi kártya

Szállásadók figyelmébe ajánljuk a vendégeknek kedvezményeket nyújtó Zamárdi kártyát és a hozzá tartozó elfogadóhely listát. A Tourinform irodában átvételi elismervény aláírásával nyitvatartási időben átvehető.